PADI

PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors.

Waarom PADI

PADI-duikers hebben de meest gerespecteerde en gewilde duikkwalificatie ter wereld. Waar je ook gaat duiken, je PADI-duikbrevet wordt erkend en geaccepteerd. Je zult zelfs op de meeste duikavonturen worden omringd door andere PADI-duikers die voor dezelfde kwalificatie kozen als jijzelf, om een opleiding te volgen bij de grootste en meest gerespecteerde duikopleidingenorganisatie ter wereld.

 

 • Het zit in de lessen
  • Een duikcursus kiezen is een persoonlijke ervaring.
   Je moet je prettig voelen bij je duikinstructeur en zijn of haar manier van lesgeven. PADI-duiklessen en vervolgopleidingen zijn zo opgezet dat het leerproces prettig en de moeite waard is. Je krijgt zelfvertrouwen onder leiding van je professionele PADI-duikinstructeur en je krijgt belangrijke veiligheidsconcepten en vaardigheden onder de knie.
 • Prestatiegericht leren
  • Dit betekent dat je verder mag als je laat zien dat je de specifieke uitvoeringsvereisten onder de knie hebt die je moet kunnen uitvoeren voordat je duiker of duikster kan worden. Je duikinstructeur is er om je te helpen aan deze vereisten te voldoen; het maakt niet uit hoeveel tijd je nodig hebt om ze onder de knie te krijgen. Je moet je PADI-brevet verdienen, maar je doet dat in een stimulerende leeromgeving waar je veel steun krijgt.
 • Lesmateriaal
  • Je pikt belangrijke informatie en bruikbare tips op als je met PADI-lesmateriaal aan de slag gaat - online duikopleidingen , handboeken, video's, werkboeken, multimediaschijven, enz. Gekwalificeerde didactisch ontwerpers gebruiken de allernieuwste technologie en lesmethodes om het PADI-materiaal te creëren met jou, de cursist, in gedachten.
 • Educatieve richtlijnen
  • Alle PADI-programma's, van beginner tot duikinstructeur vallen onder strenge educatieve richtlijnen waarvan in de gaten wordt gehouden of ze wereldwijd hetzelfde zijn en dezelfde kwaliteit hebben. PADI heeft een proactieve instelling t.o.v. kwaliteitsbewaking en stuurt willekeurig vragenformulieren op naar PADI-duikers om bevestigd te zien dat hun cursussen voldeden aan de hoge standaard van PADI en ook aan de verwachtingen van de duikers zelf. Geen andere duikopleidingenorganisatie houdt haar professionele betrouwbaarheid en integriteit op zo'n hoog niveau. Omdat PADI zo betrokken is bij een sterk kwaliteitsbewakingsproces wordt de klanttevredenheid continu verbeterd.

Wens je nog meer te weten over PADI, kijk dan even op hun website

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord