SSI Try Scuba

Al ooit eens willen weten hoe het voelt om onderwater te ademen, de rust en stilte te ervaren onderwater? Wel dan is SSI Try Scuba iets voor jou.

SSI Openwater

Dit wereldwijd erkende programma is de manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Het laat je kennismaken met de fascinerende onderwaterwereld.

SSI Advanced Adventurer

De SSI Advanced Adventurer cursus draait om ervaringen opdoen, opwinding en verkenningsduiken. In deze cursus maak je 5 duiken uit 5 verschillende specialty programma's.

SSI Spec. Diep Duiker

De meeste duikers krijgen op een gegeven moment ontzettend veel zin om diep te gaan duiken. Duikers zijn avonturiers, en ze willen soms dieper dan ze ooit geweest zijn om een wrak te verkennen, foto’s te nemen of gewoon om te kijken wat er te zien is.

SSI Spec. Droogpak Duiker

Wil je tijdens je duik graag lekker warm blijven? Duik dan droog. Ja! In tegenstelling tot een natpak houdt een droogpak het water buiten en zo blijf je warm! Zelfs in verrassend koud water.

In een droogpak kun je op plekken duiken die wat meer uitdaging bieden, en je kunt langer doorduiken.

SSI Spec. Enriched Air Duiker

Tijdens het SSI programma Enriched Air Nitrox leer je hoe je veilig duiken plant en maakt met nitroxmengsels met maximaal 40% zuurstof.
Als je duikt met verrijkte lucht (nitrox) krijg je langere nultijden. Dat betekent dat je meer tijd hebt onder water, vooral bij herhalingsduiken.

SSI Spec. Stress & Rescue

Stress is een belangrijke oorzaak van duikongevallen en werkt tegen je in reddingsituaties.

SSI Spec. Wrak duiker

Op veel mooie duiklocaties liggen kunstmatige riffen of wrakken die er in de loop der jaren zijn gezonken. Of ze nu expres zijn afgezonken om als kunstmatig rif te dienen of dat ze het resultaat zijn van een ongeluk, wrakken laten je een fascinerende blik werpen op het verleden.

SSI Spec. Zoeken en Bergen

Heb je ooit iets in het water laten vallen? Ben je op zoek naar verloren “schatten”? In de SSI Zoeken en Bergen Diver-specialty leer je hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt, en hoe je ze naar de oppervlakte brengt.

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord