Barrages de l'eau d'Heure

Met een onderwaterzicht tot soms wel 10 meter is de Barrage heel geschikt voor opleidingen. Ook voor de niet-duikers heeft deze locatie veel te bieden.

Bergsche Diepsluis - Oesterdam

Duikplaats Oesterdam, alias Bergsche Diepsluis of Tholens gat, is een ideale duikplaats voor beginnende duikers om hun eerste stappen in de Oosterschelde te zetten. Oesterdam kent geen of zeer weinig stroming doordat dit het uiteinde van de Oosterschelde vormt en tevens in een kleine baai gelegen is.

Blauwe Meer - Tilburg

Met een onderwaterzicht tot soms wel 15 meter is het Blauwe Meer uw ideale duikstek. Het Padi 5 Star Dive Center biedt u alle faciliteiten die aan een bijzondere dag duiken niet mogen ontbreken.

Boschmolenplas Panheel

Met een onderwaterzicht tot soms wel 10 meter is de Boschmolenplas heel geschikt voor opleidingen.Kenmerkend is het zuivere water. Het Padi 5 Star IDC Dive Center biedt u alle faciliteiten die aan een bijzondere dag duiken niet mogen ontbreken.

Centerparcs "Kempervennen"

Home of Big Mama , ontdek waarom de Kempervennen tot een van de mooiste en meest spectaculaire duikplaatsen van Nederland behoort. In het duikmeer zwemt Big Mama, een meerval van 2,4m groot.

Domein Muisbroek

Met zijn maximumdiepte van +/- 20 meter is de put van Ekeren een gemakkelijke duikplaats. Er zijn twee putten, een kleine (+/-12m) en een grote (+/- 20m).

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord