EFR Primaire en Secundaire Zorg

Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet – voor het geval dat. Bovendien heb je deze vaardigheden nodig voor de Padi Rescue Diver cursus.

EFR Care for Children

Als ouder, leerkracht, kleuterleidster of voor iedereen die het belangrijk vindt om snel te kunnen handelen als een kind eerste-hulp nodig heeft, is deze cursus een aanrader.

EFR Instructeur

Als een Emergency First Responder (eerste hulp) heb je al heel veel kennis om mensen in nood te helpen, maar als een Emergency First Responder Instructor ben je in staat om mensen te leren hoe ze andere kunnen helpen!

EFR Oefen sessie

Eens je je EFR brevet hebt behaald, is het ook belangrijk om je vaardigheden te blijven oefenen en te onderhouden. Hiervoor bieden wij oefenmomenten aan, waar alle technieken worden herhaald. Dit samen met de coaching van de instructeur zorgt ervoor dat je steeds meer vertrouwen krijgt.

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord