Divevolution PADI Duikschool Dendermonde

  • Duik Reizen
  • Duik Reizen
  • Duik Reizen

PADI Travel

PADI Travel

Duikers leren duiken om het onderwater leven te verkennen en te bewonderen. Mooie duikbestemmingen mogen dan ook niet ontbreken op het verlanglijstje.

Om het onze duikers makkelijker te maken een geschikte duikbestemming te vinden, werken wij samen met PADI Travel. 

PADI Travel heeft de volgende voordelen 

  • 24/7 advies van experten
  • beste prijs garantie
  • geen verborgen fees

Voor meer informatie kijk op : https://travel.padi.com

 

Duikreizen Egypte

De riffen van Egypte zijn boordevol leven; heldere koralen en wolken van vissen verblinden met hun prachtige kleuren. Beweren dat de wateren hier kalm en helder zijn, lijkt een beetje een understatement.

Duikreizen Maldiven

De kokospalm en de geelvintonijn, symbolen van de Malediven, zeggen veel over deze natie met meer dan duizend eilanden. Gegroepeerd in 26 lage atollen in de Indische Oceaan, zijn minder dan 300 van de eilanden bewoond.

Duikreizen Mexico

De twee kusten van Mexico zijn rijp voor onderwaterexploratie. U kunt de uitgestrekte kelpwouden van de Stille Oceaan, de verborgen riffen van de Zee van Cortez en het schiereiland Yucatan en scheepswrakken in het Caribisch gebied ontdekken. Pelagic-liefhebbers zullen ook blij zijn met de broedplaatsen van Mexico en de sites met sterke stroming.

Duikreizen Thailand

In het hart van Zuidoost-Azië is Thailand, het 'Land van de duizend glimlachen', een land dat trots is op zijn unieke cultuur en wereldwijd beroemd is vanwege zijn keuken.

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord