Padi Reactivate

Al een duikbrevet? Maar een tijdje niet gedoken en je wil graag je skills en kennis opfrissen? Dat kan nu met het nieuwe ReActivate™ programma van PADI.

 Het is belangrijk om je vaardigheden en kennis op te frissen als je al een tijd niet meer hebt gedoken.

Wat de meeste duikers willem is een opfriscursus die snel kan worden afgerond en die een op maat gerichte benadering volgt waarbij alleen datgene wordt opgefrist wat vergeten is. Dit is precies wat het nieuwe ReActivate™ programma aanbied.

Het programma bestaat uit een theorie gedeelte en een zwembad gedeelte.

Maak gebruik van of de ReActivate Touch (voor tablets of mobiele apparaten) of ReActivate Online (voor je eigen computer). Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht.

In het water gaan we alle veiligheidsprocedures doorlopen en oefenen, en herhalen we alle basis vaardigheden op jouw tempo.

Het theorie gedeelte betaal je online wanneer je intekent voor de e-learning of de touch applicatie in deze prijs in een nieuw brevet met de aanduiding dat je de ReActivate hebt gevolgd inbegrepen.

Aantal duiken:

  • Zwembad sessies: 1

Vereisten:

  • Minimum leeftijd is 13 jaar.
  • PADI Junior Scuba Diver of hoger brevet bezitten

Inbegrepen :

  • Zwembadles
  • PADI ReActivate Touch™(engelse versie)

Prijs : € 75

Data:

 

 Of neem contact met ons op voor een persoonlijke planning.

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord