Padi Discover Scuba Diving

Al ooit eens willen weten hoe het voelt om onderwater te ademen, de rust en stilte te ervaren onderwater? Wel dan is PADI Discover Scuba Diving iets voor jou.

Padi Reactivate

Al een duikbrevet? Maar een tijdje niet gedoken en je wil graag je skills en kennis opfrissen? Dat kan nu met het nieuwe ReActivate™ programma van PADI.

Padi Openwater Referral

Je wilt leren duiken, en toch optimaal genieten van je vakantie. Dat kan met de PADI Open Water Diver referral cursus.

Padi Openwater

De PADI Open Water Diver cursus is je toegangsticket tot de duikwereld. Het laat je kennismaken met de fascinerende onderwaterwereld.

Padi Adventure DIver

De PADI Adventure Diver-cursus laat je meer uit duiken halen omdat je kennismaakt met nieuwe duikavonturen. Het is een prima mogelijkheid om je duikvaardigheden samen met je instructeur te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Padi Advanced Openwater

De Padi Advanced Open Water Diver cursus draait om ervaringen opdoen, opwinding en verkenningsduiken. In deze cursus maak je 5 duiken, waaronder een diepe duik en een navigatie duik.

Padi Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt, wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

Padi Master Scuba Diver

Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord