Padi Discover Scuba Diving

Al ooit eens willen weten hoe het voelt om onderwater te ademen, de rust en stilte te ervaren onderwater? Wel dan is PADI Discover Scuba Diving iets voor jou.

Padi Reactivate

Al een duikbrevet? Maar een tijdje niet gedoken en je wil graag je skills en kennis opfrissen? Dat kan nu met het nieuwe ReActivate™ programma van PADI.

Padi Openwater Referral

Je wilt leren duiken, en toch optimaal genieten van je vakantie. Dat kan met de PADI Open Water Diver referral cursus.

Padi Openwater

De PADI Open Water Diver cursus is je toegangsticket tot de duikwereld. Het laat je kennismaken met de fascinerende onderwaterwereld.

Padi Adventure DIver

De PADI Adventure Diver-cursus laat je meer uit duiken halen omdat je kennismaakt met nieuwe duikavonturen. Het is een prima mogelijkheid om je duikvaardigheden samen met je instructeur te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Padi Advanced Openwater

De Padi Advanced Open Water Diver cursus draait om ervaringen opdoen, opwinding en verkenningsduiken. In deze cursus maak je 5 duiken, waaronder een diepe duik en een navigatie duik.

Padi Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt, wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

Padi Master Scuba Diver

Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Padi Spec. Diep Duiker

De meeste duikers krijgen op een gegeven moment ontzettend veel zin om diep te gaan duiken. Duikers zijn avonturiers, en ze willen soms dieper dan ze ooit geweest zijn om een wrak te verkennen, foto’s te nemen of gewoon om te kijken wat er te zien is.

Padi Spec. Digitale Fotografie

Onderwaterfotografie is een van de populairste duikspecialty’s, en de opmars van digitale onderwaterfotografie heeft dat makkelijker en leuker gemaakt dan ooit tevoren.

Padi Spec. Drift Duiker

De specialtycursus PADI Stromingsduiker laat je kennis maken met het gaafste tochtje op een vliegend tapijt dat je ooit zal maken. Afhankelijk van jouw instelling kunnen stromingsduiken spannend, moeilijk of juist heel relaxt en leuk zijn. Belangrijk bij stromingsduiken is ook het kennen van je eigen grenzen.

Padi Spec. Droogpak Duiker

Wil je tijdens je duik graag lekker warm blijven? Duik dan droog. Ja! In tegenstelling tot een natpak houdt een droogpak het water buiten en zo blijf je warm! Zelfs in verrassend koud water.

In een droogpak kun je op plekken duiken die wat meer uitdaging bieden, en je kunt langer doorduiken.

Padi Spec. Enriched Air Duiker

De PADI verrijkte luchtduiker-cursus is PADI’s populairste duikcursus, en het is makkelijk te zien waarom.

Als je duikt met verrijkte lucht (nitrox) krijg je langere nultijden. Dat betekent dat je meer tijd hebt onder water, vooral bij herhalingsduiken.

Padi Spec. Onderwater Naturalist

Kijk op je volgende duik beter en zie meer. Kijk naar symbiose, de relatie tussen roofdier en prooi en andere relaties tussen marien planten- en dierenleven. Leer niet alleen maar wat vissen en dieren zijn, maar ook hoe ze met elkaar en hun omgeving in wisselwerking staan.

Padi Spec. Nacht duiker

Heb je ooit in het donker met een zaklamp door je tuin gewandeld? ’s Nachts gaan duiken lijkt er een beetje op. Plotseling ziet een wereld die je dacht te kennen er heel anders uit – je vangt met je zaklamp een hele nieuwe cast van dieren en planten.

Heb je onderwater vaak het gevoel dat je totaal geen idee meer hebt waar je bent? En heb je je ooit afgevraagd hoe het toch kan dat sommige mensen altijd op de juiste plek uitkomen?

Padi Spec. Onderwater Scooter

Met een onderwaterscooter kun je in korte tijd veel zien onder water, en het is hartstikke spannend. Ze laten je door het water heen vliegen zonder dat je hoeft te zwemmen. Of je nu vanaf de oever duikt of vanaf een boot duikt, een onderwaterscooter is een fantastische manier om meer te zien.

Padi Spec. Onderwater Videografie

Als je iemand niet mee uit duiken neemt, is er maar één andere manier om die persoon de geluiden, beweging en dynamiek van de onderwaterwereld te laten zien: video. Films vertellen nu eenmaal meestal meer dan een foto.

Padi Spec. Peak Perf. Buoyancy

Wat is neutraal drijfvermogen? Duikers willen graag een neutraal drijfvermogen hebben (neutraal zijn uitgetrimd) zodat ze niet zinken en ook niet opstijgen.

Project Aware Shark Conservation

Haaien zijn cruciaal voor de mariene ecosystemen. Ze onderhouden een evenwicht in populaties van prooien en houden de oceaan gezond door het verwijderen van zieke of zwakke dieren.

Spec Padi Full Face Mask

De volgelaatmaskers zijn vooral bekend van de professionele duikers zoals brandweer en reddingteams. De laatste jaren zien we ze ook meer en meer bij de recreative duikers.

Padi Spec. Wrak duiker

Of ze nu expres zijn afgezonken om als kunstmatig rif te dienen of dat ze het resultaat zijn van een ongeluk, wrakken laten je een fascinerende blik werpen op het verleden.

Padi Spec. Zoeken en Bergen

Heb je ooit iets in het water laten vallen? Ben je op zoek naar verloren “schatten”? In de PADI Zoeken en Bergen Diver-specialty leer je hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt, en hoe je ze naar de oppervlakte brengt.

Padi Divemaster

Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.

Padi Assistent Instructor

Als PADI Assistant Instructor krijg je niet alleen ervaring als PADI-professional, maar begin je ook te leren wat het PADI-systeem van duikinstructie inhoudt. Je kunt helpen bij het lesgeven en beperkte lestaken op je nemen. Het is een goede manier om ervaring op te doen voordat je duikinstructeur wordt!

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord