Gebrevetteerde  duikers die een tijd niet meer hebben gedoken, en die hun vaardigheden en kennis willen up-to-date brengen, kunnen dit programma volgen.

Onlangs werd er door PADI een enquête gehouden onder duikers waarin zij gevraagd werden wat er voor nodig zou zijn om hen weer het water in te krijgen na een lange tijd niet meer gedoken te hebben. Twee veel gegeven antwoorden waren: “een opfriscursus die ik snel kan afronden” en “een op maat gerichte benadering waarbij alleen datgene wordt opgefrist wat ik vergeten ben.”

Met dit in gedachten en met de moderne middelen en lesmethodieken ter ondersteuning, biedt het nieuwe ‘ReActivate™’-programma van PADI een eenvoudige, op maat gemaakte, plezierige manier om de basisduikkennis en vaardigheden op te frissen. En zo met zelfvertrouwen weer het water in te duiken. Aangezien het programma op maat gesneden is, pakt de duiker het duiken in zijn eigen tempo weer op. Jij biedt niet meer begeleiding en coaching dan wat de duiker nodig heeft.

ReActivate is een moderne, intuïtieve manier om de kennis en vaardigheden van een duiker op te frissen. Het vervangt PADI Scuba Review.

Divevolution biedt vanaf heden ook dit programmma aan. (voorlopig enkel in de Engelse versie, Nederlandse versie volgt in Januari 2015)

PADI ReActivate™

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord