Voeg een bericht toe
 


Sarah: Initiatie

Hi!

Vandaag erg genoten van een fijne namiddag in het zwembad te Wachtebeke. Uitgebreid kennismaken met de basis van het duiken en op de koop toe door het water 'zoeven' met de motorduik... wie weet allen voor herhaling vatbaar...!?

Bedankt

Sarah


Zondag, 21 September 2014 19:23
Christine: Advanced Openwater brevet gehaald bij Divevolution

Duiken met Steven leerde mij vooral goed trimmen, rustig blijven onder water , je uitrusting blindelings bedienen en nooit de buddy check vergeten. Met veel geduld en oefenen kreeg ik de navigatie onder de knie. Van nachtduiken kan ik nu echt genieten zonder voortdurende angst om mijn buddy kwijt te raken. Dankzij Steven duik ik nu met veel plezier in onze contreien waar ik vroeger enkel de warme wateren opzocht. De cursus Advanced Openwater volgen bij Divevolution is zeker een aanrader.


Vrijdag, 25 Juli 2014 22:19
Arne: Een buitengewone ervaring!

Vorig weekend mijn Open Water-cursus afgerond. Steven zorgt dat je alles op eigen tempo verwerkt en begrijpt. Je kan zelf kiezen op welke wijze je alles afrondt. Ik koos ervoor om eerst alle theorie, dan alle beschutwaterduiken en tot slot de buitenduiken in Centerparcs De Kempervennen te doen, dit alles gespreid over een periode van 4 maanden. Dit was eerder om praktische redenen (de kei-leuke examenperiode ;) ).

Ik zou nog kunnen uitweiden over hoe vlot de cursus en de opleiding verliep, maar je kan dit beter zelf ontdekken. Ook zeer belangrijk: veiligheid primeert hier!

 

Bedankt Steven! Voor mij was dit een fantastische ervaring.

Groeten

 

Arne, een zéér tevreden duiker


Woensdag, 23 Juli 2014 22:33
Powered by Phoca Guestbook

We maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven op onze website

Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u er geen problemen mee heeft om alle cookies op de Divevolution-website te ontvangen. Meer weten

Ik ga akkoord